dermastir krém

Dermastír krém: Luxuskozmetikum az érzékeny és vízhiányos bőr ápolására

Az érzékeny vízhiányos bőr ápolása nem egyszerű, mindenképp szükség van megfelelő külső támogatásra. A bőrünk fokozott védelme mellett a korábbi sminkelési szokásainkon is kell változtatni.

Az érzékeny és vízhiányos bőr jellemzői

A genetikai, a bőr természetes öregedési folyamata, valamint külső tényezők gyakran okozzák a vízhiányos bőr kialakulását. Az érzékeny bőr általában kipirosodik, feszül, de akár bizsergő érzés is jelentkezik tünetként. Az arcszín általában fakó, és könnyen ráncosodik. Az érzékeny bőr gyakran alakul ki már meglévő bőrprobléma miatt, de kiválthatja fokozott stressz, és allergia is. Amennyiben érzékeny és vízhiányos is egyben a bőrünk, az igen különleges bánásmódot igényel!

Tippek az érzékeny és vízhiányos bőr ápolására

Az öregedéssel bőrünk egyre rugalmatlanabbá válik, amely együtt jár a bőr természetes hialuronsav tartalmának, és C-vitamin tartalmának csökkenésével. Amíg a csontoknál a csontritkulás okoz problémát, addig a bőrnél a dermatoporózis, a bőr elvékonyodása jelentkezik, amelyet külsőleg, dermokozmetikumok segítségével tudunk eredményesen ellensúlyozni.

Dermastír luxuskozmetika márka

A Dermastír krém rendszeres alkalmazásával biztosíthatjuk az érzékeny, és vízhiányos bőr táplálását. Előnye, hogy, ugyanakkor rendkívül könnyen felszívódik, és a légmentes záródás révén sokáig megőrzi hatékonyságát. A nappali és éjszakai krémek mellett kúraszerűen szérumokkal és ampullák használatával javíthatjuk a bőrünk egészségét és szépségét.

Make-up tippek problémás arcbőr esetén

A make-up terén pár aranyszabályt kell betartani, mint a megfelelő termék kiválasztása, és a megfelelő helyen való tárolása.

Érdemes a vásárlás előtt böngészni a termék összetevőit, részesítsük előnyben a hipoallergén, nem zsíros formulákat, amelyek gazdag antioxidánsokban, és jól hidratálnak. Válasszunk olyan könnyű textúrájú anyagot, amely nem tömíti el a pórusokat, így a bőrünk még sminkelve is szabadon tud lélegezni. A tárolással kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy a hatékonyság megőrzése érdekében mindig száraz, és hűvös helyen, lezárt állapotban tároljuk.
Fotó: Darvasmed.hu