Desigual táskák, sálak és hátizsákok a lázadó elegancia kedvelőinek

A divat mindig is az önkifejezés eszköze volt, segítségével könnyedén megmutathatod egyéniséged. Fejezd ki magad avantgárd, különleges Desigual táskával, sállal vagy hátizsákkal!

Valami mást keresel, mint a többiek? Valamit, amivel egy egyszerű szettet is extrává varázsolhatsz? A Desigual kiegészítőit akkor Neked találták ki!

A bohém színek és a játékos formák mellett elegancia is jellemzi a Desigual darabjait. A klasszikus szabásvonalakat vidámsággal és játékkal fűszerezik meg, így pedig megkapjuk a lázadó eleganciát, amely minden egyes kollekcióban visszaköszön.

A márka nagy népszerűségnek örvend, nem véletlenül. A kiegészítők ötvözik a kifinomultságot az egyediséggel, ezek a darabok csak úgy sugározzák magukból a szabadságot és a kreativitást.

Aki rendelkezik egy-egy Desigual darabbal, biztos, hogy sosem rak össze unalmas szetteket, hiszen csupán egy kiegészítővel is fel tudja turbózni aznapi megjelenését.

Elragadó táskák minden alkalomra

Tote, clutch, shopper, sporttáska és még mások… Bármely formát és kialakítást is szereted, a Desigual kínálatában mindegyiket megtalálod!

Élénk színek, különleges formák és minták harmonizálnak egymással minden egyes darabon. Találd meg a hozzád legközelebb állót!

Nem annyira vonz a különböző, élénk színek játéka? A Desigual választékában akár egyszínű, letisztultabb táskákat is megtalálhatsz, azonban így sem maradsz le a különleges megjelenésről! Különböző textúrákkal, vagy akár hímzéssel ellátott darabokat is találsz!

Sálak, nem csak a nyak védelméért

A divatot kedvelők szívesen játszanak a sálakkal, hiszen nem csak a hidegebb hónapokban lehet hordani nyakunk ékeként. Bátran díszíthetjük vele táskánkat, vagy amennyiben a mérete engedi, egy topot is készíthetünk belőlük.

Bárhogy hordod, egy mintás, színekben gazdag, mégis roppant elegáns sállal nem lehet mellélőni! A Desigual sálakban megtalálhatóak egyszerre a klasszikus és a modern elemek is, így pedig igazi avantgárd daraboknak számítanak.

Emeld új szintre a szetted egyszerűen Desigual sálakkal, évszaktól függetlenül!

Praktikus és stílusos hátizsákok

A Desigual hátizsákok nem egyszerű hátizsákok: funkcionalitásuk mellett divatos kiegészítők is, amelyekkel szettednek egy friss, fiatalos és játékos kisugárzást kölcsönözhetsz.

Kicsi, közepes és nagy méretben is elérhetőek ezek a darabok, így ezentúl akár a laptopod is stílusosan hordozhatod!

A kulcsszó itt is az egyediség. A márkától megszokott bohókás színek, minták és textúrák harmóniája itt is megjelenik, azonban kevésbé feltűnő, bár cseppet sem semmitmondó hátizsákok közül is van lehetőséged választani.

A Desigual hátizsákok tökéletesen alkalmazkodnak a mindennapi igényekhez: legyen szó akár városnézésről, utazásról vagy bejárásról a munkahelyre, mindenhova elkísérnek!

Védi értékeidet, miközben feldobja a szetted – mi kell még?

Desigual kiegészítők a Divatékszerbolt kínálatában

Ezek a darabok tökéletesen ötvözik a klasszikus és modern elemeket, így pedig megkapjuk a lázadó eleganciát, a merész színek, minták és textúrák harmóniáját.

Egy megbízható helyet keresel, ahonnan nyugodt szívvel beszerezheted kiszemelt kiegészítőidet?

A Divatékszerbolt kínálatában a táskák, sálak és hátizsákok mellett kedvedre válogathatsz olyan további Desigual darabok közül, mint a pénztárcák, az ékszerek vagy akár a poncsók, sapkák.

A gyors szállításnak, rugalmasságnak és cseregaranciának köszönhetően a rendelés egyszerű és problémamentes!

Dobd fel te is szettjeidet Desigual kiegészítőkkel, nézz szét a Divatékszerbolt kínálatában!