grandio jungle bar budapest

Grandio Jungle Bar

A Grandio Jungle Bár Budapesten a 07. kerületben a Nagy Diófa utca 8. szám alatt található.

A népszerű romkocsma egy 170 éves épületben kapott helyet, amelynek falát helyi és külföldi művészek díszítették ki. A tágas belső kertben a fák között nagyon kellemes a nyári hőség idején ücsörögni, télen pedig a belső térben kialakított bár kínál hatalmas italválasztékot.

Az épület több szintből áll, a földszintjén egy asztalitenisz-terem található, amely mindig tömve van külföldi turistákkal és helyi fiatalokkal egyaránt. A fedett terasz alatt már télen sem kell fagyoskodni, a lábak melegen tartásáról padlófűtés gondoskodik.

A Grandio bár egyedi dekorációja különböző beszerzésű és stílusú ülőalkalmatosságokból áll, az udvarán jól érzik magukat a különféle fák és szobanövények is. A gangról nyíló szobák előtt a kortárs művészeti alkotások mellett a falakon graffitik hívják fel magukra a figyelmet.

Grandio

A bár naponta 10 és éjjel 2 között tart nyitva. A féláras kispéntekeken 50 százalékkal olcsóbban mérik az italokat és az üdítőket egyaránt.

A Grandio bárt a nagy sportesemények alatt sem kell elkerülni, mert a kivetítőn az összes esemény nyomon követhető. A konyha különböző grilleket, hamburgereket, nyárson sült húsokat, salátákat készít az éhes vendégsereg részére. A nyitást követően a reggeli menü mellé, (amely palacsinta, bundás kenyér vagy akár omlett) jár egy üdítő, vagy kávé, de akár sör is.

Az épület emeletén egy Party Hostel található.