romelu lukaku chelsea

Lukaku a Premier League meglepetésklubját is visszautasította az Inter miatt

A Chelsea támadója, Romelu Lukaku visszautasította a lehetőséget, hogy a nyáron a Tottenham Hotspurhöz csatlakozzon, mivel a belga inkább visszatérne a milánói Interhez.

A Calciomercato szerint a 29 éves játékos visszautasította, hogy a Spursnél csatlakozzon régi főnökéhez, Antonio Conte-hoz, helyette inkább újra a Serie A- ban, az Inter Milanban szeretne játszani.

Lukaku tavaly nyáron csatlakozott a Chelsea-hez az Interől egy 97,5 millió font értékű üzletben és ez a lépés nem vált be a belga csatárnak. Minden jól indult a 29 éves játékos számára, de gyorsan lejtőre került, miután januárban egy vitatott interjút adott a Sky Italiának, ami miatt Lukaku sok időt töltött a kispadon.

Lukaku lett volna a Chelsea kulcsjátékosa idén, de a Kékek trófea nélkül fejezték be a szezont, és a korábbi Inter Milan csatár mindössze 15 góllal fejezte be az idényt.

A belgát 2026-ig szóló szerződés köti a Chelsea-hez, de amennyiben a nyáron távozna a londoni klubtól, a Foci Tipp értesülései szerint az Inter számára nagyon drága kölcsönszerződés jöhet, mivel a Chelsea legalább 20 millió eurót kér érte. Amennyiben az Inter véglegesen szeretné szerződtetni a csatárt, úgy egy 80/90 millió euró körüli összeggel kellene meggyőznie a Kékeket. Az olaszok pedig kezdetben 20 millió eurót fizetnének a Premier League-ben szereplő együttesnek, a többit pedig az évek során részletekben fizetnék ki.

Ez a helyzet még nagyon érdekes lehet, de az biztos, hogy Lukaku nem a Spurshöz igazol a nyáron.
Fotó: transfermarkt.com