beépített szekrény tetőtérbe

Beépített szekrény tetőtérbe

A méretre készített beépített szekrény tökéletes megoldást ad a hálószoba, tetőtér, előszoba, nappali, konyha, fürdőszoba, gyerekszoba, vagy irodák, rendelők optimális térkihasználására. Gyártásuk egyéni igények szerint történik.

A beépített szekrények helyét, a modern újonnan épülő házakban legtöbbször már a tervezés alatt kialakítják. Az ide készített szekrények teljes mértékben be vannak süllyesztve a falba és csak az ajtókat látni belőlük. Amennyiben tolóajtókkal készítjük el nagyon sok helyet tudunk megtakarítani és sokkal jobban hozzáférhető a bútor tartalma.

Minden nő álma, hogy olyan ruhásszekrénye legyen, amely bejárható, mint egy üzlet, ahol kedvére válogathat a szebbnél szebb blúzok, szoknyák, cipők között. Nagy belmagasságú terekbe – akár 3 méternél magasabb helyiségbe is készítünk mennyezetig érő beépített szekrényt.

A beépített szekrény tetőtérbe építése manapság igen elterjedtté vált, azt is mondhatnánk, hogy divatos lett. Nemcsak a helytakarékosságuk miatt, hanem azért is, mert jól használhatóak, nem kell mögöttük, alattuk takarítani, nem ül meg a por a tetejükön. A beépített bútorok közül a legismertebbek a beépített konyhák, és a beépített szekrények.