seychelles

Három luxus utazási célpont Afrikában

Seychelle szigetek

A Seychelles szigetek az egyik földi paradicsom, nem véletlenül választotta Vilmos herceg és Katalin hercegnő nászútjuk helyszínéül.A Seychelle szigetek az Indiai óceán egyik gyöngyszeme, csodálatos színekkel kápráztat el bennünket. Filmekbe illó strandokon pihenhetjük ki fáradalmainkat és ezeket a mesebeli tájakat soha nem fogjuk elfelejteni. Vitorlás bérlés a szigeten bárhol könnyűszerrel elérhető. A természet kedvelői itt különösen jól érezhetik magukat hiszen a Seychelles szigetek páratlanul gazdag élővilággal rendelkezik. A Seychelles szigetek fővárosa Viktória, érdekessége, hogy a világon ez a legkisebb főváros. A szigetcsoport összesen 115 szigetből áll, melyek nagy része nem látogatható.Minden igényt kielégítő luxus utazásainkat megtalálja honlapunkon.

Seychelle szigetek

Mauritius

Mauritiuson számos regényekbe illő tájat fedezhetünk fel, borzongató hegycsúcsokkal és idilli tengerpartokkal, ahol az aquamarinkék víz nyaldossa a fehér homokot csodás kontrasztot alkotva a vízbe nyúló pálmafákkal. Mauritius emellett a népek és ezáltal a kultúrák keveredésének színhelye, egy olvasztótégely, így nagyon különleges élményben lehet részünk ha vesszük a fáradságot és megfigyeljük a hétköznapi emberek életét. Mauritius több nagyszerű üdülőhellyel rendelkezik, ezek közül a leglátogatottabbak, Grand Baie, Bel Ombre , Belle Mare, Flic en Flac. Utazási a ajánlatok minden kategóriában találhatók honlapunkon!

Mauritius

Kenya

Szereti a nyaralást izgalmas kalandokkal ötvözni, esetleg egy szafarival színesíteni? Ha a válasza igen, akkor Önnek Kenya garantáltan tökéletes uticél lesz. Kenya Kelet Afrika egyik gyöngyszeme, természeti csodái igazán változatosak, a havas hegycsúcsoktól, a vadregényes tájakon át a homokos tengerpartig minden megtalálható itt. Kenya mindig tartogat valami újat, valami egzotikusat, mint például a Kenya hegy, a Maszáj piac, vagy az adrenalinbomba szafarik. Utazzon Kenyába egy kis kalandért!

Masai Mara Kenya