hévíz wellness hétvége

Wellness hétvége Hévízen

A Hévízi gyógytó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltava, mely testet és lelket egyaránt felüdít. Magyarország legrégebbi és legismertebb gyógyfürdője a római korból származó emlékek szerint több mint 2000 éves múlttal büszkélkedhet. A mai értelemben vett klasszikus hévízi kúra is több mint 200 éves múltra tekint vissza. Wellness hétvége Hévízen? Széles választék Hévízen.

Palace Hotel Hévíz
Az impozáns megjelenésű Hotel Palace Hévíz kiemelkedik a hévízi tó festői szépségű környezetéből, amely a tófürdőtől mindössze 200 m-re található szálloda és század eleji hangulatot idéz.

Amira Boutique Hotel Hévíz Wellness & Spa
Az Amira Boutique Hotel Wellness & Spa a hévízi gyógytótól 800 m-re, a város villanegyedében található. Elegánsan és komfortosan berendezett superior szobák, kifejezetten az igényes vendégkörnek.

Danubius Health Spa Resort Hévíz
Hévíz szívében, a világhírű gyógytó közvetlen közelében található a négycsillagos superior gyógy- és wellness szálloda. Szobái erkélyesek, egy részükből csodálatos kilátás nyílik a tóra és az azt övező erdőre.

Hotel Europa Fit
Hévíz szívében, a tófürdőtől 400 m-re található az új wellness, fitness és gyógyszálloda: a Hotel Európa Fit. Speciális, kedvező csomagajánlatok egész évben!

Hotel Spa Hévíz
A klasszicista stílusban épült négycsillagos Hotel Spa Hévíz**** a gyógytó, illetve a kórház közvetlen közelében található egy csodálatos park közepén, évszázados platánfák alatt.

Hunguest Hotel Helios
Hévízen szeretne üdülni, olcsón? Ez a szálloda az egyik legmegfelelőbb választás Önnek! Üdülési csekkjét használja fel a Hunguest Hotel Helios szállodában!

NaturMed Hotel Carbona
3 éjszakás wellness csomag: 62 400 Ft/fő félpanzióval, iszapfürdővel, kétféle masszázzsal! Hévíz hangulatos központjában, a híres hévízi tófürdőtől mindössze 500 méterre található a NaturMed Hotel Carbona**** superior